+43 3686 2646 info@steinerhaus.at

Veel plezier bij de Stoderzinken!

Steinerhaus is met 1845 m1 de unieke plek en een prachtig startpunt voor vele activiteiten op de Grimming. Van via ferratas, wandelingen naar de Friedenkircherl of de Gimpfel tot bergtochten naar de Grafenbergsee of Ahornsee, waar je heerlijk kunt zwemmen.

Het unieke uitzicht vanaf het terras en de hotelkamers op de bergen en het wolkenspel maken het berggevoel compleet.
Het hotel is te bereiken via de Stoderzinken Panoramastrasse. Deze hoogste bergweg van Oostenrijk is met de Schladming/Dachstein Sommercard vrij toegankelijk voor onze hotelgasten.

Het Steinerhaus is lid van de Schladming-Dachstein Sommercard, wat betekent dat veel bergbanen, zwembaden en andere activiteiten gratis zijn.

Sfeer impressie Steinerhaus

Stoderzinken Paradijs voor natuurliefhebbers.

De huisberg van Gröbminger, de Stoderzinken, is een geheime tip voor natuurliefhebbers en gezinnen met kinderen. Pure ontspanning is hier aan de orde van de dag, geen massatoerisme, een klein paradijs voor alle eisen.

Wandelen, klimmen, avonturen in het avonturenpark Gröbming of de zipline “ZipLine” van de Stoderzinken (grootste kabelbaan in de Alpen) een adrenalinestoot, ervaar een uniek vlieggevoel – de Stoder biedt alles!

Met meer dan 100 gratis vakantiebelevenissen en meer dan 100 bonusaanbiedingen is de Schladming-Dachstein Sommercard een van de grootste all-inclusive kaarten in de Alpen.

Als u tussen 20 mei en 1 november 2022 als vakantiegast bij ons een kamer boekt, ontvangt u de Sommercard al vanaf één nacht – zonder een cent extra – voor uw vakantieplezier…….

Lees meer over de Schladming Dachstein Sommercard ►

Select your language »